*|MC:SUBJECT|*
TTV Groene Oase, Nieuwsbrief oktober 2018
View this email in your browser
Terug van weg geweest
Eindelijk is daar weer eens een nieuwsbrief van jullie favoriete touwtrekvereniging! We zijn er een tijd lang tussenuit geweest en daarom hebben we nu dan ook extra veel te vertellen over wat er de afgelopen tijd is gebeurt en wat er nog te wachten staat. Geniet dus van deze extra lange nieuwsbrief!
Kom dat zien, kom dat zien!
Ondanks het extreem warme weer van de afgelopen tijd wordt er bij de Groene Oase alweer getraind voor het binnen seizoen. De indoorcompetitie zal binnenkort weer beginnen en zoals traditiegetrouw wordt de eerste competitieavond in Maasland georganiseerd.
Iedereen is dan ook van harte uitgenodigd om onze ploeg aanstaande zaterdag aan te moedigen:

1ste indoor competitieavond
(van 20:00 tot 22:00)
'Sporthal De Hofstede"
Hofsingel 93, 3155 Maasland
Jubileum "Welvreugd"
Zaterdag 6 oktober vierde onze hoofdsponsor "Welvreugd" zijn 50 jarig bestaan. Om onze dankbaarheid voor de jaren lange samenwerking te vieren, hebben twee van onze leden op deze dag een mooie spiegel met ingegraveerde foto van onze club overhandigd aan Kees Welvreugd. Wij hopen dat het een mooi plekje krijgt en wensen het bedrijf "Welvreugd" nog minstens 50 jaar erbij!

27 oktober
indoor competitie
TTV Groene Oase
"sporthal De Hofstede" Maasland
10 november
indoor competitie
TTV Lagerweij
"Sporthal West" Veenendaal
24 november
indoor competitie
VTTG
"Sporthal Merwestein" Nieuwegein
8 december
indoor competitie
Combi Noord/West
"Sporthal De Dres" Nibbixwoud
5 januari 2019
indoor competitie
Combi Noord/West
"sporthal De Triangel" Marknesse
19 januari 2019
indoor competitie
TTV Monnickendam
"Sporthal `t Spil"
2 februari 2019
NK Indoor Touwtrekken
TTV Lagerweij
Midden-Delflanddagen
15 & 16 juni 2019
Laatste keer trekkertrek Schipluiden
zaterdag 1 september was de laatste keer dat er ronkende trekkers te bezichtigen en vooral te horen waren in Schipluiden. Deze speciale laatste editie werd afgesloten met een grootse feestavond die mede mogelijk werd gemaakt door onze vereniging. Vele leden van de Groene Oase waren die avond niet voor, maar achter de bar te vinden en zorgde ervoor dat alle bezoekers zo snel mogelijk hun bestelde drankjes kregen. Het was flink aanpoten om alle vele biertjes te tappen en frisdrank in te schenken, maar aan het einde van de avond kon iedereen terugkijken op een zeer gezellige en geslaagde avond.
Midden-Delflanddag
16 juni was weer de jaarlijkse Midden Delflanddag en zoals altijd waren er een hele hoop trekkers en brommers te bezichtigen op het terrein van de Groene Oase. De dag voorspelde regen, maar gelukkig dreven de meeste regenwolken snel voorbij en behalve een klein buitje vervolgde de rest van de dag met zonneschijn. Dit deed alle deelnemers en bezoekers veel goed en de dag werd gezamenlijk afgesloten met een hapje, een drankje en gezelligheid. Het was pas begin van de avond voordat de laatste het terrein hadden verlaten.
Jaarlijkse BBQ
Na veel overleg en verschuiven werd er toch een datum gevonden waarop de jaarlijkse BBQ kon plaatsvinden. Op zaterdag 21 juli werd de BBQ weer aangestoken en kon men zich te goed doen aan hamburgers, stukjes biefstuk, kipsate, garnaaltjes, salades en nog veel veel meer. Ook dankzij Elbert "keuken" krijgen de kinderen (en ook volwassenen) nog wat patatjes erbij. De dag werd afgesloten met een lekker ijsje.
Zegt het voort! Zegt het voort!

Open trainingsavond touwtrekken (woensdag 7 november)

Geinteresseerd hoe een touwtrektraining aan een gewicht-lift er precies aan toe gaat? Of wil je gewoon bij een van de mooiste touwtrekverenigingen van Nederland een kijkje komen nemen?
Kom dan langs op de open trainingsavond bij touwtrekvereniging "De Groene Oase"! (woensdagavond 7 november, vanaf 20:00 op de Baanderheer 16b, Maasland).
Onze vereniging bestaat momenteel uit zowel jeugd, dames en heren dus iedereen is welkom: meisjes & jongens (vanaf 12 jaar) als ook volwassen mannen en vrouwen. Het enige wat je mee hoeft te nemen, zijn sportschoenen en een dikke trui en je bent klaar voor een avondje gezellige teamsport! Wij zorgen voor een hapje en drankje na afloop van de training.

Copyright 2018 TTV Groene Oase, All rights reserved.
Our mailing address is:
touwtrekken@groeneoase.nl

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list