fietstocht

fietstocht

fietstocht

fietstocht

Op zondag 21 september vond de jaarlijkse Rabobank Sponsorfietstocht weer plaats. Zoals je weet kunnen we met deze gezellige fietstocht geld verdienen voor onze verenigingskas. Dit jaar is er maar liefst 60,- opgehaald, namens de vereniging: bedankt allemaal!


De Sponsorfietstocht is een initiatief van Rabobank Zuid-Holland Midden, die het lokale verenigingsleven een warm hart toedraagt. Mensen samenbrengen, iets in beweging zetten en tegelijk het lokale verenigingsleven financieel ondersteunen. Dat is het idee achter de Rabobank Sponsorfietstocht.

Meefietsen = geld verdienen!
Voor iedereen die namens onze vereniging meefietst, stort de bank 10,00 of 20,00 (route van 30km of 60 km) in onze clubkas. Van dat geld kunnen we leuke dingen doen voor onze leden. Dit jaar leverde de Sponsorfietstocht 60 op! Bovendien is het elk jaar weer een gezellige en sportieve dag.

Mobiliseer de hele familie
We willen natuurlijk met zoveel mogelijk mensen meedoen. Hoe kun je daarbij helpen? In de eerste plaats door zelf mee te fietsen. En in de tweede plaats door anderen te mobiliseren: vrienden en vriendinnen, ouders, kinderen, buren, opa's en oma's. Iedereen die namens onze vereniging deelneemt levert geld op, dus hoe meer zielen hoe meer vreugd.

Aanmelden
Volgend jaar kun je je weer aanmelden.

Meer informatie
Op de website van de Rabobank Sponsorfietstocht vind je meer informatie. De website is te bereiken via www.rabobank.nl/zuid-hollandmidden. Doe je aan Twitter? Volg @RaboZHMidden, dan ontvang je al het nieuws over de Rabobank Sponsorfietstocht.


Meedoen?

Samen bereik je meer dan alleen. Dat is het idee.