Poster NK 2014

Het NK indoor touwtrekken in de Lier!


Nederlands kamipioenschap 2014 & 2003
Ter ere van het 25-jarige bestaan van de club was T.T.V de Groene Oase op zaterdag 1 februari 2014 wederom gastheer van het Nederlands Kampioenschap indoor touwtrekken!

Op zaterdag 8 februari 2003 werd dit evenement eveneens georganiseerd door TTV De Groene Oase in samenwerking met de Nederlandse Touwtrek Bond (NTB). Toen deden er in totaal 37 ploegen aan mee, verdeeld over vijf gewichtsklassen: de heren achttallen 720kg, 680kg en 640kg. De heren zestallen 540kg en dames zestallen 420kg. De damesploeg van TTV De Groene Oase is hierbij Nederlands kampioen geworden!
Buiten de diverse lokale kranten en radio/TV-zenders was zelfs SBS6 aanwezig om de touwtrekwedstrijden te verslaan.

In 2014 liet De Groene Oase zich wederom van hun beste kant zien. Dit jaar streden er zo'n 35 ploegen in 6 klasse voor een plek op het hoogste podium, waaronder twee internationale teams uit BelgiŽ en zelfs een vereniging uit Noord-Ierland. De zaal was mooi aangekleed van geluid en muziek voorzien.

Accomodatie: Sportcentrum "Vreeloo"
De reacties achteraf van de aanwezige ploegen en van de NTB waren zeer positief. De locatie sportcentrum "Vreeloo" bleek uitstekend geschikt voor een dergelijk toernooi doordat er van twee hallen gebruik gemaakt kon worden. Hierdoor was er een goede scheiding tussen wedstrijd- en opwarmgedeelte.

Sponsoren en vrijwilligers BEDANKT!
Via deze weg willen we graag iedereen die hebben meegholpen aan dit evenement:
In het bijzonder danken wij de dames en heren van sportcentrum "Vreeloo", de wedstrijdleiders, jury, organisatoren van de Nederlandse touwtrekbond, de EHBO-ers en alle andere vrijwilligers die een bijdrage geleverd hebben tijdens dit evenement.
Ook aan alle sponsoren: heel erg bedankt voor jullie bijdrage, in welke vorm dan ook!