TTV de Groene Oase, Nieuwsbrief april 2022
View this email in your browser
Daar zijn we weer! 

Na een lange onderbreking is het eindelijk weer mogelijk om zonder extra maatregelen aan het touw te staan! Na een zeer kort indoor seizoen, zijn we met veel vernieuwde energie van start gegaan in het outdoor seizoen. In deze nieuwsbrief lees je o.a. over de competitie avond die bij ons werd georganiseerd. Naast de competitie avonden staat er nog meer op de agenda! We gaan actief opzoek naar nieuwe leden die ons team willen komen versterken. Schrijf alvast in je agenda: 

Open trainingsavond

woensdagavond 18 mei 2022
van 20:30 t/m 22:00
locatie: Baanderheer 16b, 3155 NA Maasland
Outdoorseizoen van start! 
Het indoorseizoen is uiteindelijk teruggebracht tot 1 competitie avond voordat Nederland weer in lockdown kwam. Het NK en WK indoor zijn helaas vanwege de onzekerheid en geen mogelijkheid tot trainen op voorhand afgelast.

Met het indoor seizoen achter ons wordt het tijd om weer volop te trainen voor het buiten seizoen. Hiernaast alle datums waarop je ons wellicht in actie kunt zien.  
De Nederlandse touwtrekbond heeft een nieuw logo! je kunt deze herkennen aan de oranje leeuw met (als je goed kijkt) een touwtrekker erin verwerkt 
Competitie avond op onze club
Op 9 april jongsleden is het outdoor seizoen weer van start gegaan! De eerste competitieavond werd traditiegetrouw bij ons in Maasland gehouden. Het was deze avond gelukkig droog, maar het voelde wel vrieskoud aan. Ondanks dat was het mooi om vele bekende gezichten (van ex-touwtrekkers, familie en vrienden) na zo`n lange afwezigheid weer langs de kant te zien staan die ons team luidkeels aanmoedigde. We deden deze avond mee met een combi 6-tal (vier dames drie heren).Ondanks dat de meeste teams net iets te sterk voor ons bleken te zijn, hebben we toch 2 mooie punten kunnen behalen in twee zwaarbevochte partijen tegen "Gelderswoude" en "Streefkerk jeugd" die beide eindigde in een gelijkspel.  
Open trainingsavond
Van zaterdag 14 t/m vrijdag 20 mei 2022 vindt de week Sportief Midden-Delfland plaats. In deze week zetten veel verenigingen hun deuren open voor alle inwoners van Midden-Delfland. Inwoners krijgen de kans om gratis kennis te maken met de deelnemende verenigingen.
klik hier voor meer informatie over Sportief Midden-Delfland
Ook onze vereniging opent zijn deuren op woensdagavond 18 mei. Hopelijk mogen we vele nieuwe enthousiastelingen ontvangen. Om onze vereniging extra te promoten zal er tijdens koningsdag geflyerd worden.
Midden-Delflanddag 2022
18 juni staat de Midden-Delflanddag weer op het programma en ook de oude trekkertocht (die de Groene Oase op deze dag weer wil organiseren) is weer terug van weggeweest. Binnenkort gaan de uitnodigingen de deur uit. We hopen weer, net als de vorige edities, op een grote opkomst. 

Klik op de afbeelding hiernaast 
om de laatste trekkerspost te lezen 
AGENDA
9 april
Outdoor competitie
TTV Groene Oase
Baanderheer 16b
3155 NA, Maasland

23 april
Outdoor competitie
TTV Valleitrekkers
Laagerfseweg 59,
 3931 PD, Woudenberg
7 mei
Outdoor competitie
TTV Streefkerk
Beneden Tiendweg 6d
2959 BA, Streefkerk
21 mei
Outdoor competitie
TTV Lagerweij 
Oude Holleweg 49, 
3927 CK, Renswoude
11 jumi
Outdoor competitie
TTV Veenseboys 
Groeneveldselaan 11
3902 HA, Veenendaal
18 jun Midden-Delflanddag 
18 & 19 juni
NK Outdoor
locatie onbekend
2 juli
Selectiewedstrijden outdoor
Locatie onbekend
7 t/m 17 juli 2022
World Games
Birmingham, USA
3 augustus
Trekkertrek koudekerk
15 t/m 18 september
WK outdoor
Holten
Copyright 2022 TTV Groene Oase, All rights reserved.
Our mailing address is:
touwtrekken@groeneoase.nl

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list