Jong geleerd...

Touwtrekken#GOALSBij de Groene Oase mogen jeugdleden het eerste jaar gratis meetrainen, zonder contributie te betalen!
Vanaf 8 jaar kun je lid worden van een touwtrekvereniging. Binnen de touwtrekcompetitie bestaat er ook een jeugdklasse waaraan iedereen mag deelnemen tot en met het jaar waarin men 20 jaar wordt. Daarnaast mogen jongens vanaf hun 16de jaar ook deelnemen in de seniorenklasse, meisjes al vanaf 14 jaar.

Sport- en Cultuurimpuls Midden-Delfland
Sport- en Cultuurimpuls is een concept dat helpt om in een bepaalde regio het beweeg- en cultureel aanbod bij verschillende doelgroepen te promoten en te stimuleren. Doel is om alle basisschoolgaande kinderen in Midden-Delfland kennis te laten maken met het sport- en cultuuraanbod in de gemeente. In ons geval houdt dat in dat onze vereniging wordt opgenomen in een sport- en cultuurboekje. Dit boekje wordt in april uitgedeeld aan alle basisschoolkinderen. Voor meer informatie klik hier.

GENSB
Elk jaar wordt er op de laatste zaterdag in augustus een internationaal jeugdtouwtrektoernooi georganiseerd genaamd: GENSB. Deze letters staan voor de verschillende landen die het toernooi in 1998 hebben opgericht: Duitsland (Germany), Engeland, Nederland, Zwitserland (Switzerland) en BelgiŽ. Het toernooi is bedoeld om jeugd tussen de 12 en 19 jaar op internationaal niveau tegen elkaar te laten strijden, maar biedt ook de kans om onderlinge vriendschappen te ontwikkelen en natuurlijk kennis te laten maken met de touwtreksport in verschillende landen. De locatie waar het toernooi plaatsvind, wisselt elk jaar tussen de verschillende deelnemende landen. Er wordt gestreefd de kosten voor deelnamen zo laag mogelijk te houden omdat de jeugd over het algemeen nog niet zoveel te besteden heeft. Elk jaar groeit het toernooi in populariteit; in 2011 deden er zo`n 54 teams mee! voor meer informatie klik hier.

indoor jeugd       logo GENSB       jeugd       outdoor jeugd