banner sportimpuls banner sportimpulsGroene Oase heeft zich ingeschreven om deel te nemen aan dit project. Doel is om alle basisschoolgaande kinderen in Midden-Delfland kennis te laten maken met het sportaanbod in de gemeente. In ons geval houdt dat in dat onze vereniging wordt opgenomen in een sport- en cultuurboekje. Dit boekje wordt in april uitgedeeld aan alle basisschoolkinderen.

Samen sterker
Touwtrekken: is dat een echte sport dan?! Jazeker! Een sport waarbij het niet alleen aankomt op spierballen, maar ook conditie en samenwerken met elkaar. Daarom is het echt niet alleen voor jongens, ook stoere meiden kunnen makkelijk meedoen! Op onze touwtrekclub hebben we een overdekte trainingsbaan. Hier mag je tegen elkaar én tegen een lift met verschillende gewichten trekken. Wil je weten hoe dit werkt? Of uitvinden wie het sterkste is? Meld je snel aan met een team of individueel!

lessen
De lessen zullen plaatsvinden op woensagavond van 19.00 tot 20.00.
Kijk voor de actuele datums in het sport- en cultuurboekje.

opgeven
Geïnteresseerde kinderen uit groep 6 t/m 8 kunnen zich via de website van sportimpuls Middendelfland inschrijven voor een vijftal gratis lessen om kennis te maken met de sport en onze vereniging. Het is mogelijk één les te volgen, maar alle lessen meedoen mag natuurlijk ook. Vergeet niet om sportkleding, dikke trui en sportschoenen aan te trekken. De lessen zullen doorgang vinden bij voldoende aanmeldingen: minimaal 5 en maximaal 16 kinderen. Deze lessen zullen begeleid worden door Arend Raadsveld en Irene vd Helm.