banner sportimpuls

DE SPORTIEF MIDDEN-DELFLAND WEEK


Open trainingsavond woensdag 18 mei

Van zaterdag 14 t/m vrijdag 20 mei 2022 vindt de week Sportief Midden-Delfland plaats. In deze week zetten veel verenigingen hun deuren open voor alle inwoners van Midden-Delfland. Inwoners krijgen de kans om gratis kennis te maken met de deelnemende verenigingen. Het doel is om zoveel mogelijk inwoners kennis te laten maken met het sportieve aanbod in de 3 dorpen.

Open trainingsavond
Ook onze vereniging opend zijn deuren:

woensdagavond 18 mei 2022
van 20:30 t/m 22:00
locatie: Baanderheer 16b, 3155 NA Maasland


Voor wie?
Iedereen boven de 14 jaar die benieuwt is hoe een touwtrektraining eruit ziet. Hiervoor hoef je echt niet zwaar en sterk te zijn; er komt bij touwtrekken meer kijken dan alleen grote spierballen. Ook conditie, techniek en samenwerken zijn van groot belang. Daarom is de sport zowel geschikt voor mannen en vrouwen. Onze vaste groep bestaat ook uit een gemengd team.

hoe ziet de training eruit?
Er wordt gestart met een warming-up om de spieren op te warmen. Hierbij ligt vooral de nadruk op rekken en strekken van de onderarmen en de bovenbenen. Daarna volgt er een uitleg over de juiste touwtrekhouding en welke technieken er zijn. Daarna ga jezelf, gezamelijk met de onze leden en de andere deelneemmers letterlijk aan de bak. Op onze touwtrekclub hebben we een overdekte trainingsbaan. Hier kun je tegen elkaar of tegen een lift met verschillende gewichten trekken. Beide zullen aan bod komen. Als afsluiting is er een cooling down met daarna de mogelijk om een drankje te drinken en na te praten in ons clubhuis. Wij zorgen voor een hapje en drankje na afloop van de training.
Voor nog meer informatie over de trainingen klik hier.

meenemen/aantrekken
Het enige wat je mee hoeft te nemen, zijn lekker zittende kleding, sportschoenen en een dikke trui en je bent klaar voor een avondje gezellige teamsport!
De open training zal begeleid worden door Arend Raadsveld en Irene vd Helm.

Geintreseerd? Kom dan woensdagavond 18 mei langs!