Welkom bij touwtrekvereniging de Groene Oase

touwtrekkend mannetje

TTV de Groene Oase is een touwtrekvereniging gelegen in Maasland (Zuid-Holland) opgericht in 1989. Onze vereniging beschikt over één van de beste touwtrek accommodaties in Nederland en heeft een rijke geschiedenis met deelnamen aan zowel nationale als internationale toernooien.

Touwtrekken is, naast roeien, de ultieme vorm van teamsport!
Binnen de Groene Oase zijn zowel dames en heren (vanaf 21 jaar) als jeugd (vanaf 14 jaar) actief.
Gezelligheid staat hierbij voorop, maar natuurlijk speelt goed presteren ook een rol.

touwtrekkend mannetje

 

Touwtrekken: Een sport die trekt!


Training:

Elke woensdagavond
van 20:30 tot 22:00


Zelf proberen?
Geef jezelf (of samen met andere) op voor een geheel vrijblijvende training! Dat kan hier!

Informatie over een training?
Hoe ziet een training eruit? klik hier voor meer informatie.

Agenda:
Hou ook de agenda in de gaten waar je onze leden in actie kunt zien.Copyright © TTV de Groene Oase 2019
 

Nieuws


Trainen weer mogelijk!
Met het versoepelen van de corona maatregelen is het weer mogelijk om de trainingen te hervatten. Hierbij houden we natuurlijk zoveel mogelijk rekening gehouden met de 1,5 meter regel vóór, tijdens en na de training. Ook worden er nog steeds extra hygiëne maatregelen genomen om verspreiding van het virus te voorkomen.
Momenteel zijn we in voorbereiding voor het WK indoor 2022 dat in Nederland gehouden zal worden.Sponser actie PLUS supermarkt
Onze vereniging doet mee aan de sponseractie van de PLUS supermarkt! Bij elke 10,- aan boodschappen die gekocht wordt bij de PlUS in Delft en Den Hoorn ontvangt u een code die u via een speciale website aan onze verening kunt toekennen. Wij sparen nog steeds voor een nieuw ankervest, helpt u mee door op ons te stemmen? alvast bedankt! De spaaractie loop van zondag 5 september tot 13 november.bedankt voor uw stem op ons!
Onlangs heeft de Rabo ClubSupport plaatsgevonden. Ook onze vereniging deed hieraan mee en heeft mede dankzij uw stem een mooi geldbedrag van 191.88,- opgehaald. Wij zijn hier heel erg blij mee! Hierdoor kunnen we een groot deel van de aanschaf van een nieuw ankervest bekostigen. Nogmaals iedereen die hun stem aan ons heeft gegeven: BEDANKT!
wordt ook vriend van ons op FaceBook en blijf op de hoogte!

like us on facebook
  Bekijk ook onze promofilms!

Laatste update aan website:

teller bezoekers